Koivuhaan Koti- ja kouluyhdistys

Vanhempainyhdistys KKKY

Koivuhaan koti ja koulu -yhdistyksen tärkeimpänä tehtävänä on toimia yhteistyöelimenä koulun ja kotien välillä sekä edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa. Tavoitteena on antaa oma tukemme pyrkimyksiin luoda lapsille hyvä ja turvallinen oppimis- ja kasvuympäristö. Menkää mukaan konkreettisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan niitä asioita ja ideoita, joita koette tärkeiksi lapsianne ajatellen.

Vanhempainyhdistys on viime vuosina tukenut oppilaitamme monin tavoin; järjestänyt tilaisuuksia ja luentoja niin huoltajille kuin lapsille, tukenut uimaopetusta, retkeilytoimintaa ja leirikouluja. Tuki on ollut koululle korvaamaton.

Varoja yhdistys on koonnut vanhempien vapaaehtoisella jäsenmaksulla. Kaikki saadut varat käytetään suoraan koululaistemme hyväksi.

Uusia ajatuksia ja ihmisiä tarvitaan mukaan suunnittelemaan, ideoimaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa.

Lisätietoa antaa tarvittaessa koti- ja kouluyhdistyksen puheenjohtaja Tommi Suominen (tommi.suominen(at)rtv.fi, 040 5030 552).


Pakasteiden tuoteselosteet ja käyttöohjeet, sekä tilausohjeet ja -lomake löytyvät yläpuolella olevista linkeistä.


Jokioisten Leivän herkulliset pakasteet tulevat taas!

Koivuhaan koti ja koulu -yhdistys järjestää tänäkin vuonna yhteistilauksen Jokioisten Leivältä, jonka pakastetuotteet ovat kotimaisia, maukkaita ja edullisia. KKKY saa tilauksista välistyspalkkion, jonka käytämme kaikkien koululaisten iloksi ja hyödyksi.

Pakastetilaus on yhdistyksen merkittävin tulolähde! Välityspalkkion prosenttiosuus myynnistä määräytyy myytyjen laatikoiden mukaan.

Varmistaaksemme, että kaikki saavat tilaamansa tuotteet, muutamme tilausjärjestelyjä tänä vuonna niin, että laskutus hoidetaan etukäteen sähköpostitse.

Voitte mielellään ottaa tilauksia myös lähipiiriltänne (sukulaiset, naapurit, työkaverit, jne.). Voitte liittää ne omaan tilaukseenne tai kopioida tilauskaavakkeen ja tehdä erilliset tilaukset (maksajan sähköposti tilauksessa, laskun viestikenttään Oppilaan Nimi / Jokioisten Leipä). Emme velvoita ketään ”pakkomyymään”, mutta mitä enemmän laatikoita saamme myytyä, sitä enemmän meidän lapsemme siitä hyötyvät ja takuuvarmasti myös ostajat ovat tyytyväisiä, sen uskallamme luvata!

Tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Tilauslomake tulee koululaisten mukana kotiin tällä viikolla ja se palautetaan koululle viimeistään 9.11. Tilauksessa tulee ehdottomasti olla mukana sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Tilauksen voi toimittaa myös tekstiviestillä Tommi Suomiselle 9.11. mennessä: 040 5030 552.
  2. Saatte tilauksestanne laskun sähköpostiin, laskun eräpäivä on 20.11. Laskuun viestikenttään Oppilaan Nimi / Jokioisten Leipä. Vain eräpäivään mennessä maksetut tilaukset lähtevät eteenpäin.
  3. Tiistaina 4.12. klo 18:00-18:30 maksetut pakasteet tulee noutaa koulun pihalle saapuvasta pakasteautosta. Jos joku toinen noutaa tilauksen puolestanne, on tärkeää tietää kenen nimellä tilaus on tehty, jotta laatikot annetaan varmasti oikeille henkilöille.

Kiitos osallistumisestanne!

Terveisin Koivuhaan koti ja koulu -yhdistys