Koivuhaan Koti- ja kouluyhdistys

Vanhempainyhdistys KKKY

Koivuhaan koti ja koulu -yhdistyksen tärkeimpänä tehtävänä on toimia yhteistyöelimenä koulun ja kotien välillä sekä edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa. Tavoitteena on antaa oma tukemme pyrkimyksiin luoda lapsille hyvä ja turvallinen oppimis- ja kasvuympäristö. Menkää mukaan konkreettisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan niitä asioita ja ideoita, joita koette tärkeiksi lapsianne ajatellen.

Vanhempainyhdistys on viime vuosina tukenut oppilaitamme monin tavoin; järjestänyt tilaisuuksia ja luentoja niin huoltajille kuin lapsille, tukenut uimaopetusta, retkeilytoimintaa ja leirikouluja. Tuki on ollut koululle korvaamaton.

Varoja yhdistys on koonnut vanhempien vapaaehtoisella jäsenmaksulla. Kaikki saadut varat käytetään suoraan koululaistemme hyväksi.

Uusia ajatuksia ja ihmisiä tarvitaan mukaan suunnittelemaan, ideoimaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa.

Lisätietoa antaa tarvittaessa koti- ja kouluyhdistyksen puheenjohtaja Susanna Silvennoinen (susanna .silvennoinen@outlook.com, 050 5678191).

Pakasteiden tuoteselosteet ja käyttöohjeet, sekä tilausohjeet ja -lomake löytyvät yläpuolella olevista linkeistä.

Jokioisten Leivän herkulliset pakasteet tulevat taas!

Koivuhaan koti ja koulu -yhdistys järjestää tänäkin vuonna yhteistilauksen Jokioisten Leivältä, jonka pakastetuotteet ovat kotimaisia, maukkaita ja edullisia. KKKY saa tilauksista välistyspalkkion, jonka käytämme kaikkien koululaisten iloksi ja hyödyksi.

Pakastetilaus on yhdistyksen merkittävin tulolähde! Välityspalkkion prosenttiosuus myynnistä määräytyy myytyjen laatikoiden mukaan.

UUTTA tänä vuonna: Haluamme vähentää lomakerumbaa, joten kotiin tulee aiempaan tapaan lista pakastetuotteista, mutta tilaus tehdään sähköisesti. Tilauksen voi tehdä suoraan Google Docsiin, sähköpostilla tai tekstiviestillä (044-477 0113).

Voitte mielellään ottaa tilauksia myös lähipiiriltänne (sukulaiset, naapurit, työkaverit, jne.). Voitte liittää ne omaan tilaukseenne tai tehdä erilliset tilaukset (maksajan sähköpostiosoite tilauksessa, laskun viestikenttään maksajan sähköpostiosoite / Jokioisten Leipä, nouto maksajan nimellä). Emme velvoita ketään ”pakkomyymään”, mutta mitä enemmän laatikoita saamme myytyä, sitä enemmän meidän lapsemme siitä hyötyvät ja takuuvarmasti myös ostajat ovat tyytyväisiä, sen uskallamme luvata!

Kaikki pakasteiden tuoteselosteet ja käyttöohjeet, sekä tilausohjeet ja -lomake löytyvät koulun nettisivulta: https://koivuhaankoulu.edu.pargas.fi/koti-ja-kouluyhdistys

Tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

1. Tilauslappu tulee koululaisten mukana kotiin lokakuun aikana (löytyy myös koulun nettisivulta). Tee tilaus sähköisesti viimeistään 4.11. Voit tehdä tilauksen seuraavilla tavoilla:
    • Google Docs: Avaa tästä linkistä, kirjaa sähköpostiosoitteesi & puhelinnumerosi ja merkitse tilaamasi pakastelaatikot (lomaketta ei tarvitse erikseen tallentaa)
    • Sähköpostitse: matias.kinnunen@me.com (mukaan tilattavat tuotteet ja tilaajan puhelinnumero)
    • Tekstiviestillä: 044-477 0113 (mukaan tilattavat tuotteet ja tilaajan sähköpostiosoite)
  2. Saat tilauksesta laskun sähköpostiin, laskun eräpäivä on 11.11. Laskuun viestikenttään tilaajan sähköpostiosoite / Jokioisten Leipä. Vain eräpäivään mennessä maksetut tilaukset lähtevät eteenpäin.
  3. Tiistaina 26.11. klo 18:00-18:30 maksetut pakasteet tulee noutaa koulun pihalle saapuvasta pakasteautosta. Jos joku toinen noutaa tilauksen puolestasi, on tärkeää tietää tilaajan sähköpostiosoite, jotta laatikot annetaan varmasti oikeille henkilöille. Tarkasta heti myyntipaikalla, että olet saanut oikeat tuotteet. Noutamattomia pakasteita ei toimiteta myöhemmin.

Kiitos osallistumisestanne!

Terveisin Koivuhaan koti ja koulu -yhdistys